fons Banner

Notícies

Titular notícies

III cicle Gaudir millora la salut. La SALUT ÉS COSA DE TOTS/ES!!

Dijous 5 Setembre 2019


L’estiu ha arribat al seu final però abans d’afrontar els nous reptes estimulants i il·lusionants del nou 2019-20, creiem que és important compartir un espai per recordar i valorar tot allò que hem construït comunitàriament i que només ha sigut possible gràcies als esforços i implicacions de cadascun i cadascuna de vosaltres. I fruit d’aquesta tenacitat, trobem el III cicle Gaudir millora la salut!

Per tercer any consecutiu, la Taula de Salut Comunitària de Collblanc – la Torrassa ha impulsat aquest cicle d’activitats culturals i saludables que estimula la relació entre veïnatge i professionals i facilita el coneixement i ús d’aquelles eines que disposem les persones per controlar i millorar la nostra salut.

Aquest cicle es va iniciar compartint receptes interculturals al voltant d’una Paella Comunitària i va finalitzar amb la Festa de Cloenda on vam poder celebrar i reconèixer la gran tasca i contribució de l’administració, professionals dels serveis públics o privats i la ciutadania per contagiar salut al barri. En tots dos casos, el Parc de la Marquesa va ser l’espai amfitrió d’aquests esdeveniments.

De febrer a juliol, infants, joves, famílies i gent gran han gaudit conjuntament de la lectura, han utilitzat la seva imaginació creant manualitats, s’han convertit en autèntics actors i actrius, han compartit i degustat receptes culinàries i han gaudit de l’activitat física.

Us compartim algunes fotografies d’alguns moments viscuts:

 

Què ens ha aportat el cicle?



Tots aquests èxits han sigut possible gràcies a la suma de forces, sabers i il·lusions que tenen com anhel la construcció d’una comunitat més sana, cohesionada i feliç!

I això no és tot. Estigueu atents i atentes i no ens perdeu el fil! Ben aviat us informarem sobre les activitats que estem preparant a Collblanc - la Torrassa per aquest nou curs!! Mentrestant, recordeu: Gaudir millora la salut!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies