fons Banner

Notícies

Titular notícies

El barri amb ulls d'infant

Divendres 23 Octubre 2015

Recentment hem tingut l'oportunitat de poder trobar-nos amb els nens i nenes del Casal de l'Associació Educativa Itaca perquè ens expliquèssim com veuen i viuen els seus barris.

He estat una experiència genial, els nens i nenes ho tenen claríssim, i ens han explicat amb pèls i senyals com és el seu dia a dia als barris. Una taula rodona, o uns dibuixos gegants fets en grup, han estat l'excusa perfecte per donar-los la veu protagonista i posar sobre la taula quin és el seu punt de vista sobre Collblanc i La Torrassa. 

Com sabeu, hem iniciat una segona ronda de col·loquis, destinada a seguir recollint quines són les opinions i percepcions de la gent que viu o treballa a La Torrassa i Collblanc, i en aquesta segona fase ens estem trobant amb gent de totes les edats: infants, joves, adults i gent gran. Tenim l'oportunitat de conèixer i entendre punts de vista molt diversos, i tots sumen en aquesta fotografia conjunta que estem fent del barri!

Aquesta és només una de les activitats que hem fet amb els més petits, però sempre és un plaer fer-los protagonistes del dia a dia del barri.

D'aquí pocs mesos presentarem el document final, la Monografia Comunitària, on estem recollint totes les dades que ens aneu oferint, tant objectives com subjectives amb opinions. És per això que seguim fent col·loquis i grups de conversa, per seguir enriquint la mirada sobre els barris, per seguir construint entre totes i tots com és aquesta fotografia de Collblanc i La Torrassa.

AIxí que ja ho saps, si vols dir la teva, de forma individual o en grup, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Tenim ganes de seguir escoltant el que els veïns i veïnes, i professionals penseu dels nostres barris.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies