fons Banner

Notícies

Titular notícies

Nou Full Informatiu amb moltes notícies!

Dimarts 12 Gener 2016

Amb l'inici del nou any, que esperem que hagi arribat carregat de bones notícies i energia per encarar els reptes que ens proposem.

Amb l'inici del nou any, que esperem que hagi arribat carregat de bones notícies i energia per encarar els reptes que ens proposem, us fem arribar el Full Informatiu número 4, que ve carregat de notícies i informacions que volem compartir amb tots i totes vosaltres!

En aquesta edició del Full Informatiu us expliquem en quin punt estem del procés comunitari als barris de Collblanc i la Torrassa, i com aquest comença a concretar-se en activitats i iniciatives que es posen en marxa gràcies a l'esforç i treball de totes les persones que en sou protagonistes.

Us deixem la versió en català i la versió en castellà. A més, i com a novetat, us informem que també podeu trobar el full informatiu per llegir al perfil del Projecte a la plataforma Issu. Ens encantarà que ens ajudeu a fer-ne difusió, per tal que les notícies del procés comunitari del Projecte ICI arribin al màxim de gent possible.

Bona lectura!

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies