fons Banner

Notícies

Titular notícies

Setmana mundial de l'Harmonia Intercofessional

Dilluns 1 Febrer 2016

Anualment, i des que l'any 2010 així ho decretés l'Assamblea de les Nacions Unides, la primera setmana de febrer se celebra la Setmana mundial de l'Harmonia Interconfessional entre totes les religions, creences i confessions.

Promovent una cultura per a la pau, la celebració d'aquesta setmana és una oportunitat ideal per posar en relleu els valors compartits de tolerància, pau i compressió mutua a totes les religions del món, oferint l'oportunitat de diàleg i cooperació entre les personesde cada religió. 

Es calcula que al món hi ha al voltant de 4.200 religions vives*, i aquesta celebració evidencia a nivell mundial la riquesa de la diversitat cultural i religiosa que ens caracteritza, posant especial atenció en com el diàleg i la comprensió mutua faciliten el coneixement i reconeixement entre les persones. 

En el marc de l'Hospitalet, per celebrar aquesta setmana, podrem gaudir el dia 2 de febrer, a les 18'30h al Centre Cultural Tecla Sala d'una tarda de riures amb "El somriure diví. L'humor en les diferents tradicions religioses", organitzada pel Fòrum L'H. Promovent una cultura per a la pau, la celebració d'aquesta setmana és una oportunitat ideal per posar en relleu els valors compartits de tolerància, pau i compressió mutua a totes les religions del món, oferint l'oportunitat de diàleg i cooperació entre les personesde cada religió. 

Es calcula que al món hi ha al voltant de 4.200 religions vives*, i aquesta celebració evidencia a nivell mundial la riquesa de la diversitat cultural i religiosa que ens caracteritza, posant especial atenció en com el diàleg i la comprensió mutua faciliten el coneixement i reconeixement entre les persones. En el marc de l'Hospitalet, per celebrar aquesta setmana, podrem gaudir el dia 2 de febrer, a les 18'30h al Centre Cultural Tecla Sala d'una tarda de riures amb "El somriure diví. L'humor en les diferents tradicions religioses", organitzada pel Fòrum L'H. 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies