fons Banner

Notícies

Titular notícies

Comerços del barri. I tu, quina mirada tens?

Divendres 11 Març 2016

Si hi ha alguna cosa que tenim clara és que, dins de la diversitat que caracteritza els nostres barris, hi ha quelcom que és comú en tots i totes: Som Collblanc - la Torrassa, és a dir, som del barri i fem vida aquí.

Organitzats per un grup que agrupa professionals i grups de ciutadania, els diàlegs per la convivència són espais de trobada on els veïns i veïnes, i també els qui treballem al barri, tenim l'oportunitat de conèixe'ns, compartir experiències i gaudir de converses que afavoreixin la convivència al districite. Estem convençudes que tenir l'oportunitat de conèixer als nostres veïns i veïnes, és la millora manera de trencar estereotips i desfer-nos de prejudicis. 
 
Com sabeu, aquest curs, els diàlegs per la convivència giren al voltant del punt de vista que tenim vers al teixit comercial de proximitat al Districte. Així, amb "Teixit comercial, acostant realitats. I tu, quina mirada tens?"hem tingut l'oportunitat de reflexionar al voltant de quins són els comerços als que anem normalment, per quines raons hi anem, i com és el teixit comercial dels nostres barris. A més, alguns petits comerços de Collblanc i la Torrassa ens han obert les portes perquè poguèssim fer-los totes aquelles preguntes que ens rondaven pel cap, provant de donar resposta a les nostres curiositats i desconeixença.

Un total de 7 comerços d'allò més variats, i més de 40 participants de diferents edats i cultures demostren l'èxit d'aqesta iniciativa que, efectivament, ha servit per acostar realitats.
 

 

Us deixem algunes fotos per veure com han anat la primera i la segona ruta que hem fet pels comerços del barri.

 

La cloenda d'aquesta edició de diàlegs la farem el proper 21 d'Abril, a les 18h, a la Biblioteca Josep Janés. Si teniu ganes de compartir una bona estona de conversa i reflexió entorn com són els nostres barris, no us la podeu perdre. Tenim preparada alguna sorpresa, no podeu faltar!

 
 

Més, sobre...: comerços , relacions , diàleg , comunitat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies