fons Banner

Notícies

Titular notícies

Actius en salut!

Dilluns 21 Març 2016

Al districte comptem amb la Taula de Salut Comunitària, un espai de participació on tècnics de més de 35 recursos i entitats treballem conjuntament per a millorar la salut als nostres barris.

El passat dia 11 de març vam reunir-nos a l’Àrea Bàsica de Salut de Collblanc amb l’objectiu d’identificar totes aquelles potencialitats que el barri ja disposa i que està contribuint a la millora de la salut de tots i totes.

Amb sorpresa, vam identificar un gran nombre d’espais, recursos i grups que estan realitzant accions des de molts diferents àmbits, com són: l’educació, el lleure, la salut, l’ocupació, la convivència, etc. i que ajuden a millorar la salut física, psicològica, emocional i relacional dels veïns i veïnes de Collblanc- la Torrassa.

Tot i això, som conscients que aquests recursos no són suficients, i que serà necessari crear-ne d’altres o bé potenciar l’efecte que aquests tenen gracies a la suma d’esforços entre els diferents tècnics. Per això, un cop detectades les necessitats principals que hi ha al districte, la Taula de Salut Comunitària serà l’espai per al disseny d’accions conjuntes per intentar abordar-les.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies