fons Banner

Notícies

Titular notícies

Extra! Extra! Nou Full Informatiu!

Divendres 4 Novembre 2016

Ahir vam tenir el plaer de presentar la nova publicació del Full Informatiu COMPARTIR amb el que inaugurem un nou curs ple de reptes i amb renovades energies per seguir sumant per la convivència.

El díptic vol visibilitzar d'una manera senzilla i interactiva algunes de les iniciatives que vam construir entre tots i totes als barris de Collblanc-la Torrassa entre maig i octubre d'aquest any.

L'objectiu és clar:
quan diem #SomCollblancLaTorrassa posem en valor la força que tenim quan participem i actuem #col·laborativament i #comunitàriament al nostre territori. Aquest Full Informatiu és l'altaveu d'aquesta convicció.

Aquest número 6 inclou diversos articles com la Festa "Sumem per la convivència", l'Escola Oberta d'estiu: obert per vacances, el segon Iftar popular o el procés comunitari: cap on anem? 

Per primera vegada hem comptat amb la col·laboració d'alguns/es còmplices més rellevants per enriquir el text publicat. A més, hem fet servir codis QR per poder accedir a alguns dels vídeos de les diferents activitats mencionades.

Els enllaços són els següents:

Versió en Català: Full Informatiu Número 6
Versió en Castellà: Hoja Informativa Número 6

Us desitgem una bona lect
ura!!!
 
GRÀCIES A TOTS I TOTES!
#SomCollblancLaTorrassa
#Col·laboratiment

#Comunitàriament

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies