fons Banner

Notícies

Titular notícies

"Deixem de mirar, comencem a veure"

Dijous 12 Gener 2017

El passat 22 de desembre, els i les joves de l’Espai Jove La Claqueta i del Casal de Joves de l’Associació Educativa Itaca van presentar el documental “Deixem de mirar, comencem a veure” a la comunitat dels barris de Collblanc-la Torrassa.

Aquest documental ens explica, a partir del relat dels propis protagonistes i dels agents socioeducatius, com els/les joves es van implicar en totes les fases i tasques necessàries per aconseguir realitzar una intervenció artística a l’espai públic.

El resultat va ser un mural que embellia el barri a través del graffiti (art urbà popular entre els/les joves) i, a més, deixant un missatge clar i directe a la comunitat sobre com veien la convivència al seu barri: “Deixem de mirar, comencem a veure”.

Aquest procés va durar més d’un any on els/les joves del districte van comptar amb la direcció de Pere Grané com a impulsor del projecte i la col·laboració/suport dels professionals de diferents recursos del territori com: l'espai jove La Claqueta, el casal de joves de l’Associació Educativa Itaca, la Regidoria de Joventut, Contorno Urbano, el centre municipal de creació multimedia Torre Barrina, Looky Productions, Mediació Comunitària, l'Escola Ernest Lluch i el Projecte ICI.

Aquesta presentació del documental va tenir com a eix central els/les joves, dinamitzadors i protagonistes de tot l'esdeveniment i es va concebre com un moment de trobada i celebració de tots i totes les persones implicadesperquè l’èxit de la iniciativa va ser fruit de la suma de tots i totes en la consecució d’un objectiu comú. 

Finalment, l’acte es van tancar al voltant d’un berenar que va permetre que aquesta celebració trobés el seu canal informal per millorar vincles i complicitats entre els/les participants.

Presentació de "DEIXEM DE MIRAR, COMENCEM A VEURE" from Associació Educativa Itaca on Vimeo.


Més, sobre...: joves , participació , art , comunitat , creativitat
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies