fons Banner

Notícies

Titular notícies

Com podem millorar la nostra salut?

Dimarts 7 Març 2017

Amb aquesta ambiciosa qüestió, la Taula de Salut Comunitària de Collblanc - la Torrassa ens convida a reflexionar sobre els factors que poden influir en la nostra salut  i què podem fer individualment i comunitàriament per millorar-la.

Per aconseguir-ho, els recursos professionals i entitats ciutadanes de Collblanc - la Torrassa han posat el focus en aquells determinants de la salut que es troben fora del sistema sanitari i que tenen origen social.

Gaudir millora la Salut - Taula de Salut Comunitària Collblanc - la Torrassa from Associació Educativa Itaca on Vimeo.

Factors propis de la persona i del seu entorn com poden ser:

- L'estil de vida.
- Les xarxes de relacions.
- Les condicions laborals i d'habitatge.
- La cura de l'infant durant els primers anys de vida.
- L'accés a l'educació, la cultura i els espais verds. 

 
Aquests elements són el 80% dels factors que determinen la salut de les persones. Ser conscients d'aquesta realitat i actuar en conseqüència, obre la possibilitat a millorar ostensiblement el nostre benestar.

 
En aquest sentit, la Taula de Salut Comunitària de Collblanc - la Torrassa ha impulsat una sèrie d'iniciatives que tenen un punt de partida compartit i clau: "Gaudir millora la salut".  Aquestes accions són les següents:

Exposició "El buen vivir": mostra on podem informar-nos i reflexionar sobre els diferents factors socials que influeixen en la salut i conèixer els diferents serveis del territori que contribueixen en la seva millora. Podeu gaudir de la mostra de l'1 al 31 de març al Centre Cultural Collblanc - la Torrassa

Cicle "Gaudir millora la salut". Espais de trobades veïnals: sèrie d'activitats on el teatre, el cinema, la literatura, l'activitat física i l'alimentació seran les eines per conèixer un concepte de salut més ampli i on compartirem espais de diàlegs i relació entre els veïns i veïnes del Districte de Collblanc - la Torrassa.  

CONTAGIEM-NOS DE SALUT!!
#GaudirMilloraLaSalut

 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies