fons Banner

Notícies

Titular notícies

L’estiu a Collblanc – la Torrassa: l’oci saludable no s’atura!

Divendres 31 Agost 2018


La quarta edició de l’Escola Oberta d’Estiu “Obert per vacances, sumem per la convivència” va finalitzar amb una bona participació després d’un mes de juliol ple d’activitats. L’objectiu d’aquesta proposta ha sigut contribuir en la millora de la convivència a l’espai públic de Collblanc – la Torrassa.

Aquest estiu la Plaça Espanyola i el Parc de la Torrassa han sigut espais d’interacció positiva de la comunitat. A través dels educadors/es de carrer del Projecte Oci al Barri de l’Associació Educativa Itaca, i amb la complicitat d’una desena d’entitats del territori, hem sumat esforços per desenvolupar un programa de 16 activitats on han participat més de 1000 persones. Infants, famílies, joves i gent gran han gaudit d’experiències educatives i saludables.

Esport, teatre, dansa, cinema, classes d’idiomes i serigrafia són les propostes que han permès treballar la convivència, els hàbits saludables i l’estima pel barri; propiciant trobades entre les diferents cultures i generacions del territori.

Un any més, s'ha posat en valor la importància de la suma de cadascun/a de nosaltres en tot aquest procés de construcció comunitària!Gràcies a totes les persones que han participat i a tots els recursos implicats: Regidoria del Districte, Associació Educativa Itaca, Casal de Gent Gran la Torrassa, Centre Cultural Islàmic Camí de la Pau, Comerços de Collblanc - la Torrassa, Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desamparats, Espai Jove La Claqueta, Fundació AkwabaMujeres Pa’lante i Oci al Barri.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies