fons Banner

Notícies

Titular notícies

Collblanc - la Torrassa està de celebracions! Arrenca el III cicle Gaudir millora la salut!

Dijous 14 Març 2019


Vist l’èxit de la primera i la segona edició, la Taula de Salut Comunitària de Collblanc - la Torrassa i les diferents Comissions de treball impulsen la III edició del cicle Gaudir millora la salut, que es desenvoluparà del mes de març fins al juliol, quan culminarà amb una Festa Comunitària de Gaudir millora la salut.

Un any mes, comptarem amb diferents dinàmiques culturals i saludables que busquen capacitar-nos sobre aquelles eines que tenim per a controlar i millorar la nostra salut i generar espais on conèixer i relacionar-nos entre veïns i veïnes.

Les diferents activitats que hi ha previstes són:
  • Taller de teatre “Històries en Trànsit”. Taller de teatre on els actors i actrius crearan una peça teatral d'interès per a la comunitat! Veure cartell d'activitat.
  • Taller de manualitats i lectura. Taller intergeneracional de lectura i creació de manualitats.
  • Taller d'alimentació saludable i cuina intercultural/ Projecte Food Relations. Espai d'intercanvi i relació al voltant de la cuina intercultural i saludable.
  • Taller d’activitat física. Espai de cura i benestar psicofísic adreçat a dones. 

Els/les participants dels tallers també organitzaran activitats que es desenvoluparan a l’espai públic perquè el màxim de persones possibles puguin gaudir i millorar la seva salut!

Per a més informació, podeu consultar el Díptic Informatiu que hem elaborat!

L’administració, professionals de serveis públics i privats i la ciutadania, sumen forces, sabers i il·lusions per construir una comunitat més sana, cohesionada i feliç.

Per això, estigueu atents i atentes! Ens esperen uns mesos plens d’activitats de promoció dels hàbits saludables i la cohesió social que volen ser inspiradores per a la comunitat. Aquestes activitats reflecteixen la il·lusió i l'esforç que tantes i tantes persones estan posant per a la millora de la salut de la comunitat.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies