fons Banner

Notícies

Titular notícies

Collblanc - la Torrassa: districte SALUDABLE!

Dimecres 4 Març 2020Sabies que participar i/o implicar-se en activitats del barri, relacionar-se amb altres veïns i veïnes, fer activitat física o bé gaudir d’una alimentació saludable millora la nostra salut?

A Collblanc - la Torrassa ho tenim clar i és per això que per quart any consecutiu tornem a engegar el cicle GAUDIR MILLORA LA SALUT, que ofereix diferents experiències saludables i culturals per a totes les edats!  

Aquest cicle s’impulsa des de la Taula de Salut Comunitària de Collblanc - la Torrassa i pretén generar vincles i relacions entre veïnatge i professionals i també afavorir el coneixement i ús de diferents eines que tenim les persones per millorar la nostra salut.

Vols saber quines activitats impulsem aquest any?

- Curs d’activitat física per a dones: Espai de benestar, autocura i diversió per a dones.

- Taller d’Alimentació saludable per a famílies: Espai de diàleg i relació a través de la cuina intercultural adreçat a famílies.

- Taller “Instants de vida”: Espai intergeneracional on dialogar i compartir històries de vida al barri a través de les fotografies.


No dubtis en consultar el Díptic per més informació sobre l’horari i les inscripcions.

Podràs participar de diferents maneres: Gaudint de les diferents activitats, proposant idees, posant en comú els vostres coneixements i experiències, ajudant a organitzar activitats...Tu també pots fer molt per millorar la salut a Collblanc - la Torrassa!


Més, sobre...: salut , comunitat , benestar
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies