fons Banner

Notícies

Titular notícies

L'escola Oberta d'Estiu a ple rendiment

Dimecres 22 Juliol 2015

Des de fa algunes setmanes els carrers de Collblanc i La Torrassa són espais de participació i oci per compartir amb la resta de veïns i veines del barri.

L'oferta d'activitats per passar l'estiu és ben diversa, i tothom té cabuda a les activitats que s'estan fent dins de l'Escola Oberta d'Estiu del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural, ICI. 

Com ja sabeu, es tracta d'activitats obertes a tots els públics i que, de diferentes maneres, possibiliten passar una bona estona en família, compartint les tardes amb altres veïns i veines de Collblanc i La Torrassa. El millor de tot és que aquestes activitats estan dinamitzades per un grup de tècnics i ciutadans que s'aventuren a dinamitzar les places, parcs i carrers, perquè tots i totes poguem gaudir d'una bona estona compartida. És a dir, que això és de tothom, i per tothom!

La biblioplaça a la Pl. Guernica, els esports al Parc de La Torrassa, els concerts a la Pl. Espanyola o els jocs a la Pl del Vidre són només algunes de les activitats que estem realtizant aquest estiu. Si teniu ganes de conèixer tota la programació i ventall d'activitats, no dubteu en consultar el Full Informatiu, Compartir, del Juny, que conté tota aquesta informació. 

Fins ara ja han participat més de 500 persones a les diferents activitats... Us animeu a participar-hi?

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies