fons Banner

Notícies

Titular notícies

Bon estiu!

Dijous 30 Juliol 2015

Amb l'arribada de l'agost, acabem el primer curs del Projecte ICI a L'Hospitalet.

Amb poc més d'un any de trajectòria als barris de Collblanc i La Torrassa, hem tingut oportunitats de trobar molts còmplices, imaginar plegats projectes pel barri, i implicar-nos junts i juntes en activitats on la participació ha estat total!

Estem molt contentes del que hem viscut aquest curs, que ha estat molt intens. Havent conegut a molta gent, hem tingut l'oportunitat de promoure, recolzar o participar en iniciatives que fan que ens sentim orgullosos i orgulloses dels nostres barris.

Us volem donar les gràcies a totes les persones que durant aquest curs heu format part del procès comunitari. Entre tots i totes hem fet coses grans, i seguirem fent-les, així que comptem amb vosaltres pel que està per venir!

Això no acaba aquí, i a partir del setembre seguirem amb les activitats que estem fent ara per ara, i en sumarem de noves. Ara toca parar uns dies, per agafar forces i venir amb energia i idees noves que ens permetin fer del segon any del Projecte ICI un any ben intens i carregat de propostes.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies