fons Banner

Notícies

Titular notícies

Pintem l'escola! Amb la comunitat educativa de l'Ernest Lluch

Dimarts 10 Novembre 2015

Aquest cap de setmana, si heu passat pel parking on es construirà l'Escola Ernest Lluch, segur que heu pogut veure-hi litres i litres de pintura, somriures, sprays de colors, complicitats i molta gent de totes les edats compartint un mateix objectiu: recolzar la comunitat educativa de l'Escola Ernest Lluch en la seva reivindicació per a la construcció de la nova escola.

Després d'aquest cap de setmana, el barri de La Torrassa té una mica més de color! Vam ser molts i moltes el que vam decidir passar un cap de setmana diferent, i ens vam sentir artistes per un dia, sumant-nos a la reivindicació i lluita que fa mesos que es fa des de l'Escola i l'AMPA de l'Ernest Lluch, amb la finalitat de tenir un equipament digne pels infants de l'escola.

Us deixem un vídeo on hi podreu veure un recull de fotografies de com va anar la jornada artística comunitària el dia 7 de Novembre. 

I si en voleu saber una mica més, podeu mirar aquests links, on la premsa explica com va anar el dissabte:


Clica aquí per veure Telenotícies TV3
Clica aquí per veure Telenotícies LH Digital
Clica aquí per veure LH Digital
Clica aquí per veure El Far
Clica aquí per veure La Vanguardia
Clica aquí per veure El Punt
Clica aquí per veure Telenotícies LH Digital  

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies