fons Banner

Notícies

Titular notícies

Nadal des de la diversitat de conviccions i tradicions

Dimarts 29 Desembre 2015

El dilluns 21 de desembre, quatre comunitats religioses de la ciutat van celebrar en un acte conjunt el l’arribada del Nadal del present  any 2016.

El Fòrum de LH és un grup de ciutadania format per veïns i veÏnes d'arreu de la ciutat que, pertanyents a diferents confessions religioses, treballen plegades per promoure la coneixença i confiança entre religions.

Així, persones vinculades a la comunitat catòlica, jueva, hindú i musulmana van compartir amb la resta les seves pregàries i cants, tot posant l'accent en valors que són compartits per totes elles, com ara la pau o la solidaritat entre pobles. 

Les intervencions dels representants de cada una de les confessions, cants i lectures, va anar acompanyada d'un gest molt simbòlic: l’encesa d’algunes espelmes.D'aquesta manera  es  va  voler  recordar a les persones que han perdut la seva vida al mar Mediterrani així com a les víctimes de guerres i atemptats aquest any. 

En acabar la part de pregària, que va realizar-se a la placeta de davant del Cine Romero, tots els participants vam poder compartir un espai informal on, al voltant de menjars de diverses procedències, es va voler promoure un entorn de diàleg distés que facilités el coneixement mutu entre les persones de les diverses comunitats. 

Si voleu més informació, podeu mirar aquest vídeo de la notícia de Televisió de L'Hospitalet. 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies