fons Banner

Notícies

Titular notícies

Sumem per la convivència!!

Divendres 15 Abril 2016

El passat divendres 8 d’abril vam celebrar la primera Trobada Comunitària a la seu de la Regidoria del Districte per presentar els resultats del diagnòstic de Collblanc - la Torrassa.

Aquest document, en el que heu participat més de 340 persones, recull les informacions quantitatives facilitades per les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats així com les percepcions dels veïns i veïnes del districte i dels tècnics que hi treballen (entre ells molts de vosaltres!!!).
 
El diagnòstic ha estat una oportunitat per a propiciar la participació conjunta de tots i totes i vol ser una aproximació al coneixement compartit de la realitat del territori. Ara, el document queda ja a disposició dels barris de Collblanc i la Torrassa, i podeu consultar-lo aquí: "Som Collblanc - la Torrassa, sumem per la convivència".

A la jornada de presentació van assistir més de 130 persones vinculades al districte (veïns i veïnes, tècnics i polítics) que van gaudir d’un espai on més de 20 veïns i tècnics van compartir la seva opinió sobre la realitat del districte i les seves necessitats. Però, sobretot, es va fer visible el nombre de persones que ja estan compromeses amb la millora del districte i que participen d’espais comunitaris per a pensar accions conjuntes.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa Núria Marín, qui va destacar la importància de sumar esforços entre la ciutadania, les Administracions i les entitats. Aquestes paraules recullen a la perfecció l’esperit del projecte ICI, on és imprescindible la vostra participació per a millorar el districte. Per això us animem a consultar els reptes que es plantegen abordar en els pròxims mesos i a inscriure-us en aquells que més us interessen en "Reptes comunitaris de Collblanc - la Torrasa".

Gràcies per formar-hi part!!
Som Collblanc- la Torrassa!!!
Sumem per la convivència

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies