fons Banner

Notícies

Titular notícies

Comunitat en Acció!

Divendres 29 Juliol 2016

Ja el tenim aquí! El vídeo de l'Acció Global Ciutadana resumit en poc més de dos minuts!

Sembla impossible que tanta preparació, participació i implicació pugui encabir-se en aquest document visual però ho hem aconseguit! Volem compartir amb tots i totes vosaltres la joia de poder ser dels barris de Collblanc i la Torrassa!  

El tastet festiu que us presentem visualitza el potencial de la comunitat i que la convivència i la cohesió social al Districte II pot ser una realitat si tothom posem de la nostra part. La Festa Major de Collblanc - la Torrassa i la XXII edició de la Festa de la Diversitat va ser el marc perfecte per poder fer possible aquesta celebració de la interculturalitat i el potencial de la unió.

 

Projecte ICI - Acció Global Ciutadana from Associació Educativa Itaca on Vimeo.


Recordem que en aquest vídeo podem trobar imatges relacionades amb les 5 principals activitats que es van contemplar a l'Acció Global Ciutadana del passat mes de juny on trobem: 
- La Primavera Urbana: esdeveniment impulsat pels joves del barri on es va posar de manifest les expressions de cultura urbana més destacades: Graffiti, Rap, Skate/Scooter i Breakdance. A part, vam gaudir del concert de rap de Rapxicòmans i Círculo Abierto.
- El Mural comunitari: graffiti dissenyat pels joves de La Claqueta i el Casal de Joves de l'Associació Educativa Itaca on traslladen un missatge al barri molt clar de convivència i respecte per la diversitat: "Deixem de mirar, comencem a veure"
- Compartim somnis: construcció comunitària de mandales per part d'entitats i ciutadans que es van penjar en un espai dins la Festa de la Diversitat del passat 12 de juny.
- La Lipdub: vídeo musical realitzat per la comunitat amb la cançó de Txarango: "La Vuelta al Mundo". 
"Religions diverses, valors compartits": exposició per posar en comú els valors dels cultes diversos. 
 
SOM COLLBLANC - LA TORRASSA
SUMEM PER LA CONVIÈNCIA

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies