fons Banner

Notícies

Titular notícies

Escola Oberta d'Estiu! 3, 2, 1... Acció!

Divendres 23 Setembre 2016

Fa una setmana vam tenir l'oportunitat de compartir amb tots i totes vosaltres l'orgull d'haver pogut realitzar comunitàriament un estiu ple de vida al districte de Collblanc - La Torrassa: "Un verano sumando por la convivencia".

Avui tenim el plaer de presentar el vídeo que resumeix la intensitat i l'alegria de poder sumar per la convivència!

3, 2, 1... Acció! Benvinguts a l'Escola Oberta d'Estiu!

 

Escola Oberta d'Estiu - Projecte ICI from Associació Educativa Itaca on Vimeo.

- Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat: Regidoria de Districte Collblanc - La Torrassa / Regidoria de Benestar Social / Àrea de Seguretat Convivència i Civisme / Regidoria d’Esports i Joventut.
 
- Entitats Col·laboradores: Associació Cultural de Capoeira Angola Vadiaçao / Álvaro Saura i Diego Arahuetes / Bipol·art / Cafeteria Les Fades / C.B. Santiago / Centre de Bollywood Masala / Centre Cultural Islàmic Camí de la Pau / Centre de Normalització Lingüística / Centre Obert Anapurna / Comissió d’Actes Culturals de la Mare de Déu dels Desemparats / Escola Santiago Ramón y Cajal / Espai Jove La Claqueta / Gurudwara Nanaksar, Comunitat Sikh de l’Hospitalet / Hèrcules l’Hospitalet Club de Beisbol i Softbol / Moviment Sinèrgia / Oci al Barri/ Plàudite Teatre - Espai d’Arts Escèniques / Samuel Álvarez i Cristina García / SBM Freestyle / Sergi González i Cristina Domingo / Torre Barrina / Veïns i veïnes de l’Hospitalet.
 
#SomCollblancLaTorrassa
#Sumeperlaconvivencia

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies