fons Banner

Notícies

Titular notícies

La Torrassa... ara amb més color!

Diumenge 19 Abril 2015

Després de varies setmanes de formació i preparació de les plantilles, un grup de joves de La Claqueta, i talleristes del col·lectiu L'Hurbart, han pintant algunes de les persianes dels comerços del C. Martí i Julià, al barri de La Torrassa. 

Per fi, després de varies setmanes de formació i preparació de les plantilles, un grup de joves de La Claqueta, i talleristes del col·lectiu L'Hurbart, han pintant algunes de les persianes dels comerços del C/ Martí i Julià, al barri de La Torrassa. Donem color al barri, embellint-lo!

Dins l'activitat de "La Torrassa Pinta Bé!", hem tingut l'oportunitat de donar color al barri, tot llençant un missatge que posi en valor la riquesa i diversitat que tenim als nostres barris. Han estat 5 dies de tallers previs i un parell de dies de pintar, que donen com a resultat final unes persianes ben colorides i que conviden a somriure i contagiar-se del bon rollo que volem pel barri!

Tenir l'oportunitat de participar, conjuntament, joves i comerciants ha estat fantàstic, i és que ha estat una excusa ideal per acostar-nos i fer coses plegats! Crear espais d'aquest tipus, on els veïns i veÏnes poguem fer coses conjuntament, ens fa adonar-nos que el barri és de tots, i l'hem de cuidar entre tots i totes.

Us convidem a passar pel carrer Martí i Julià, al tram entre Montseny i Mas, i a veure les obres d'art que han quedat a les persianes! I això no ha fet més que començar... seguirem donant color a la ciutat!


 

Més sobre...: ciutadania , joves , art , participació , collblanc , torrassa
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies