fons Banner

Notícies

Titular notícies

Celebrem la Suma per la Convivència!

Divendres 10 Juny 2016

Per fi ha arribat! Molts nervis, molta preparació però sobretot molta il·lusió i ganes de fer realitat l'Acció Global Ciutadana.

Acció Global Ciutadana que hem ideat per aquest cap de setmana amb la complicitat de l'administració, els recursos tècnics i la ciutadania. Recordem que aquest esdeveniment és una meravellosa excusa festiva per desenvolupar activitats col·lectives que tenen dos objectius molts clars:
 
* Visibilitzar el potencial del treball comunitari al nostre barri. 
* Millorar la convivència i la cohesió social en la comunitat.
 
Amb aquest esperit alegre i de construcció, la gent serà l'autèntica protagonista d'aquest cap de setmana, on, a més, s'emmarca dins d'un context de dos grans esdeveniments dins del Districte II com són la Festa Major Collblanc-La Torrassa (10-12 juny) i la XXII edició de la Festa de la Diversitat (12 juny). Totes dues són fruit de la gestió i l'esforç de la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa, a la qual agraïm la seva total predisposició a les iniciatives proposades. Així doncs, ja està tot llest i amb moltes ganes de fer gresca i gaudir tots i totes de la festa, una festa que es distribuirà de la següent manera:

* Dissabte 11 de juny a la Plaça Guernica.
Primavera Urbana: esdeveniment impulsat pels joves del barri on es posa de manifest les expressions de cultura urbana més destacades com són el Graffiti, el Rap, l'Skate/Scooter i Breakdance. A més, podrem adelitar-nos amb el Concert de Rap que protagonitzaran Rapxicòmans i Círculo Abierto.

* Diumenge 12 de juny a la Plaça de la Marquesa.
- Photocall amb mural comunitari  #Som Collblanc - la Torrassa: espai compartit amb els veïns i veïnes on poden veure el missatge construït per ells/es i poden fer-se una foto i la inscripció als reptes que tenim per endavant. 
- Compartim somnis: construcció comunitària de mandales per part d'entitats i ciutadans que es podran penjar en un espai dins la Festa de la Diversitat.
- Lipdub: vídeo musical realitzat per la comunitat a les 11:00 del matí dins la Festa de la Diversitat amb la cançó de Txarango "La vuelta al mundo".

 
Us esperem per SUMAR LA DIVERSIÓ I LA CONVIVÈNCIA!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies