fons Banner

Notícies

Titular notícies

Gaudir Millora la Salut. Repetim i amb més força!

Dimarts 10 Abril 2018


El 7 d'abril va ser el Dia Mundial de la Salut i ens recorda que la salut és un dret fonamental de l'ésser humà i que per garantir una salut en paritat de condicions per a tots i totes hem de sumar esforços. Per això, no podem obviar que cadascú/na de nosaltres som coresponsables en la construcció d'una comunitat sana i feliç.

La Taula de Salut Comunitària de Collblanc – la Torrassa és molt conscient d'aquesta realitat i, vist l'èxit de la primera edició, torna a impulsar el Cicle Gaudir Millora la Salut. Aquest segon cicle d'activitats ja està en funcionament des del mes de febrer i compte novament amb diferents dinàmiques culturals i saludables que busquen relacionar-nos i capacitar-nos sobre aquelles eines que tenim per a controlar i millorar la nostra salut. 

Administració, professionals de serveis públics i privats i fins i tot la ciutadania han sumat forces, sabers i il·lusions generant un món d'oportunitats. Pots comprovar-ho tu mateix: 
 
  • Tallers de teatre social. Reflexionar sobre com la convivència i les relacions de gènere que tenim influeixen sobre el nostre benestar físic, psicològic i social. Veure cartell d'activitat.
  • Tallers i iniciatives d'alimentació intercultural i saludable. Menjar equilibrat i en companyia és un plaer saludable.
 
  • Tallers d'activitat física. Espai de cura i diversió amb dones del barri. 

Vine a gaudir amb nosaltres, coneix els serveis del territori que treballen per a la nostra salut i relaciona't amb els teus veïns i veïnes! Veure vídeo promocional.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies