fons Banner

Notícies

Titular notícies

Els hàbits saludables no s’aturen. Ara més que mai: Gaudir millora la salut!

Dimecres 6 Maig 2020


Aquests dies que no ens podem veure de forma presencial, les Comissions de treball de Gaudir millora la salut estan permetent seguir les activitats a través dels Grups de Whatsapp. Voleu saber com?

- Curs d'Activitat Física per a dones: Les participants gaudeixen setmanalment de continguts i reptes esportius per mantenir-se actives i en forma. Els continguts els comparteix la dinamitzadora del taller. Voleu veure algun exemple? Cliqueu aquí. Recordeu que cuidar-nos, fer estiraments, ballar o fer exercicis de respiració  (soles o en família) millora la nostra salut! 
 

- Taller familiar d'Alimentació Saludable: Les famílies participants segueixen dialogant i coneixent-se a través de l’intercanvi de receptes de diferents orígens gastronòmics. També, les professionals sanitàries de la Comissió comparteixen informació sobre nutrició que ens donen pistes per gaudir d’una alimentació saludable. Voleu veure quins plats més bons i nutritius comparteixen les famílies? Aquí teniu alguns exemples!.     

- Taller intergeneracional Instants de Vida: Joves, adults i gent gran comparteixen i dialoguen a partir de fotografies que reflecteixen instants d’aquest confinament (fotos de les famoses videotrucades, dels carrers buits, d’algun balcó guarnit per Sant Jordi, d’algun record familiar...). Aquestes fotografies les estem recopilant i esperem poder-vos mostrar un tastet ben aviat. Estigueu atents/es!


Com sabeu, el IV cicle Gaudir millora la salut s’impulsa des de la Taula de Salut Comunitària de Collblanc - la Torrassa i pretén generar vincles i relacions entre veïnatge i professionals i també afavorir el coneixement i ús de diferents eines que tenim les persones per millorar la nostra salut.
 


Recordeu, ara més que mai: GAUDIR MILLORA LA SALUT!

 

#JoEmQuedoACasa #JuntsEnsEnSortirem #SomCollblancLaTorrassa


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies