fons Banner

Notícies

Titular notícies

Enquesta Procés Comunitari

Dijous 29 Octubre 2020


En aquesta tornada tan diferent i atípica, comptem amb l'Informe de Necessitats on s'identifiquen situacions de vulnerabilitat i problemàtiques sorgides a partir de l'emergència sociosanitària. A partir d'aquest document, ens hem fitxat 2 REPTES COMUNITARIS:
 
>>> Afavorir l'acompanyament emocional de i entre les persones que formen part de la comunitat
>>> Millorar la comunicació en clau inclusiva, eficaç i participativa.

Per fer front als reptes, es proposa una ENQUESTA per generar un mapa d'iniciatives que permeti dimensionar totes aquelles actuacions que s'estiguin realitzant al territori i alhora identificar allò que cal retroalimentar i/o què necessitem generar de nou. Les vostres respostes, ja que són molt valuoses per visualitzar allò que ja existeix, organitzar-nos i passar a l'acció! 

35 recursos, serveis, veïns i veïnes de la ciutat han participat en una ENQUESTA que tenia com a objectiu crear un mapa de situació que ens ajudi a identificar:
»»» Iniciatives i recursos que JA estan  donant resposta als REPTES COMUNITARIS.
»»» Conèixer el múscul comunitari de què disposem per organitzar-nos i passar a l'acció.
 
En síntesi, l'enquesta és testimoni de la proactivitat del barri, evidenciada en les 26 iniciatives registrades i, a la vegada, del seu compromís a participar en les comissions de treball o espais de formació per seguir buscant noves idees i propostes que ajudin a millorar el dia a dia dels veïns i veïnes.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies